Over Crea Wish

Mijn naam is Madelon Nijenhuis en ik ben 30 jaar. Ik woon samen met mijn vriend (Tom) en 2 kindjes (Jari 3,5 jaar en Noa 2,5 jaar) in Winterswijk. Naast dit bedrijf ben ik werkzaam in de ouderenzorg.

Hoe het begon…..

Dit smaakt naar meer

Het begon op een rustige dag met wat boodschappen op mijn lijstje. Ook stond daar een shirtje voor mijn dochtertje bestellen. Zij was tenslotte bijna jarig en wat is er nu leuker dan een shirtje met haar leeftijd erop! Ach we doen ook even koffie bij de buurvrouw en vertelde over mij shirtje.

“Waarom ga je hem niet zelf maken” was haar vraag. Mijn antwoord was daarop: “Hoe dan? Ik heb daar de spullen helemaal niet voor.

Hup daar kwamen de spulletjes aan.. maak jij maar een leuk shirtje voor je dochter. Eenmaal thuis moest natuurlijk alles gelijk aangesloten en uitgeprobeerd worden. Wat was dit leuk! Dit smaakt naar meer. Op internet ging ik opzoek naar ideeën en in 1 keer kwam er van alles uit mijn printer gerold. Ondertussen werden mijn vrienden geïnformeerd over mijn nieuwe “ hobby” en al snel mocht ik het een en ander gaan maken voor hun. Het ging goed en ook hun waren net zoals ik heel enthousiast!

Ik besloot een Facebookpagina aan te gaan maken onder de naam “Made by Maddie” en daar al mijn creaties op te gaan zetten. Als snel kwamen er wat bestellingen die ik mocht gaan maken.

Bijna alles

Crea Wish

Ik besloot een facebookpagina aan te gaan maken onder de naam “Made by Maddie” en daar al mijn creaties op te gaan zetten. Als snel kwamen er wat bestellingen die ik mocht gaan maken. Omdat ik van alles geleend had besloot ik uiteindelijk om de geleende spulletjes terug te geven en mijn eigen apparatuur aan te gaan schaffen. Zo gezegd zo gedaan. Onze achterkamer werd in een paar weken tijd omgebouwd tot een hobby kamer.

Wat ik eerst deed met de strijkijzer wordt nu allemaal gedaan met een pers. Ook ben ik nu niet alleen bezig met het bedrukken van kleding, foto artikelen zitten ook in mijn assortiment. Deze worden gemaakt met de sublimatie printer. Uiteindelijk werd de vraag naar persoonlijke artikelen zo groot dat ik heb besloten om voor mijzelf te gaan beginnen. De afspraak bij de KvK was snel gemaakt en daar stond het… op papier… vanaf 1 januari 2019 ging ik voor mezelf beginnen! Helaas was het voor de webshop geen mogelijkheid om als “Made by Maddie” door te gaan dus zijn we op zoek gegaan naar een andere naam. Daar is uiteindelijk “Crea Wish” uit gekomen.

Want alle Creatieve Wensen kan ik (bijna) vervullen!!

Speciale momenten

Een prachtige geboorte koffer, een sfeervolle sneeuwbol met foto of een wijnglas met naam is bij veel gelegenheden een populair cadeau. Om te geven én om te krijgen! Zoekt u een geschenk bij verjaardag, geboorte, beterschap, trouwdag, Moederdag of andere speciale gelegenheid?

Tassen

Wat is er nu leuker om je kind op zijn eerste schooldag een eigen bedrukte tas mee te geven. Maar ook kun je met je eigen ontworpen slogan opvallen tijdens het winkelen.

Foto artikelen

Een persoonlijker cadeau bestaat er niet. Een armband, mok, telefoonhoesje of sleutelhanger met je geliefden of huisdier. Niets is onmogelijk.